Valós fotókon az Asus ROG Phone 2

Tavaly az Asus bemutatta első gamer mobilját, a ROG Phone-t. Úgy tűnik a készülék hozta a tőle elvártakat, jön is a következő generáció, jövő héten július 23-án tartják a show-t Kínában ahol bemutatkozik a ROG Phone 2.
Elvétve már lehetett hallani a ROG Phone 2-ről, de a dizájnnal kapcsolatban még semmi nem derült ki. Érkezett viszont két kémfotó, amin közelebbről megtekinthetjük a masinát, sajnos csak az előlapról jöttek felvételek, a hátlapot egyelőre homály fedi. A látottakból elmondható, hogy a külsőn egy kicsit módosított az Asus, a kávák valamivel vékonyabbak lettek, de az előlapi sztereó hangszórók maradtak.
A szelfikamera hagyományosan a felső káván található, nincs szenzorsziget vagy mechanikusan mozgó előlapi kamera. Egy gamer telefonnál nem is a dizájnon hanem a teljesítményen, hűtésen és játékélményen van a hangsúly. A tajvani gyártó már megerősítette, hogy a ROG Phone 2 a tegnap bemutatott Snapdragon 855 Plus rendszerchippel fog érkezni, ami mellé egy speciális hűtőrendszer is társul. A Qualcomm újdonsága jobb minőségű szilícium lapkáknak köszönhetően magasabb GPU és CPU órajellel érkezik, az Adreno 640 esetében 15 százalékos, míg a Kryo 485 Gold magnál 4 százalékos teljesítménynövekedést sikerült így elérni.
A ROG Phone 2-t a Tencenttel együttműködve készíti az Asus, a játékélményre tehát biztosan nem lesz panasz. A másik pozitívum, hogy 120 Hz-es kijelzőt kap a mobil, így az applikációk még gördülékenyebben futnak majd rajta. A bemutató egy hét múlva lesz, reméljük a globális piacra szánt modellre idén már nem kell hónapokat várni.
The post Valós fotókon az Asus ROG Phone 2 appeared first on GSMring.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://gsmring.hu/valos-fotokon-az-asus-rog-phone-2/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto