Újabb érdekességek szivárogtak ki az iPhone XI-ről

Kiszivárgott egy belsős Foxconn levelezés, melyben a vállalat egyik alkalmazottja írta le, hogy milyen újdonságokat kapnak az idei évi csúcsmodellek – számolt be erről a kínai AnTuTu oldal. Amennyiben hihetünk az oldal értesüléseinek, akkor kisebb változásokra számíthatunk.
Az első dolog, ami kiderült, hogy az iPhone XI immáron nem három, hanem négy színben lesz elérhető. A megszokott ezüst, asztroszürke és arany mellett az Apple egy negyedik színt is bemutatja, amely nem a korábban használt rozéarany lesz, hanem a sötét zöld.
Elviekben a hátlap teljesen matt lesz, ami által kevésbé lesz csúszós, mint a jelenleg piacon lévő iPhone modellek. Apróság ugyan, de ha minden igaz, akkor a hátoldalon lévő Apple logó gravírozva lesz, amivel egy sokkal jobb, minőségibb hatást kelt a telefon.
Végül azt szintén megtudhattuk, hogy a 6,5 colos iPhone utódjában egy 3 969 mAh-es akkumulátor kaphat helyet, ami jelentősen nagyobb, mint a jelenleg használatos, ugyanis az Xs Maxban egy 3 174 mAh-es egységet találhatunk meg. Amennyiben ez igaz, akkor jelentős üzemidő növekedésre számíthatunk.
Ti mit gondoltok? Szerintetek van valóságalapja a mostani pletykáknak?

Információ! Újabb akkumulátor csereakcióval vár az iDoki! Ne maradj le róla!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/08/15/ujabb-erdekessegek-szivarogtak-ki-az-iphone-xi-rol/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto