Úgy tűnik, a Xiaomi CC9 Mi A3 néven érkezik Európába

A Xiaomi gőzerővel nyomul, legyen szó az alsó- vagy felsőkategóriás eszközökről. Vagy cikkünk tárgyáról, a Mi A3-ról, mely egy középkategóriás készüléknek tűnik. Az új modellről egyelőre csak annyit árultak el egy tweetre adott válaszban, hogy még az A2-nél is szuperebb ajánlat lesz.
A Xiaomi Mi CC9 bejelentését követően sokan arra gondoltak, hogy egyes piacokon a CC9 a Xiaomi Mi A készülékcsalád tagjaként kerülhet piacra. Az internetre kikerült képek is ezekkel a hírekkel csengenek leginkább össze.

A Mi A3 megjelenése egy az egyben a CC9, mely ha a kék színű variánst nézzük, egyáltalán nem róható fel hibának, sőt!  Elől egy 32 megapixeles szelfikamerát kaphatunk, hátul pedig az egyik szenzor biztosan egy 48 megapixeles egység. A kijelző 6 hüvelykes AMOLED technológiájú lehet, az ujjlenyomat-olvasó is ebbe kerülhet beépítésre.
A fenti képek megerősíteni látszanak azon híreket, melyek szerint Snapdragon 665 SoC-vel jöhet az A3. 64 és 128 GB háttértárral szerelt verziók közül választhatunk majd, de nem marad el a microSD kártyával történő bővítés lehetősége sem. Szoftveresen Android 9.0 futhat a mobilon, de hamarosan érkezhet majd az Android Q is, mivel a Mi A készülékcsalád az Android One program tagja.
A bemutató dátuma is hivatalossá vált köszönhetően a Xiaomi spanyolországi csapatának, július 17-én  lesz a bemutató.
Ha kíváncsi vagy hogyan is sikerült az előző generáció tekintsd meg Laci videóját a Mi A2-ről!

 
The post Úgy tűnik, a Xiaomi CC9 Mi A3 néven érkezik Európába appeared first on Tech2.hu.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://tech2.hu/ugy-tunik-a-xiaomi-cc9-mi-a3-neven-erkezik-europaba/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto