Tovább javul a Face ID!

Fotó: The Tech Journal
Nem ért meglepetésként bennünket ez a kijelentés, hiszen nyilván minden funkciót lehet még fokozni, így az Apple 2017-ben bemutatott arcazonosítóját, a Face ID-t is.
A TF Securities elemzője, Ming-Chi Kuo szerint a következő generációs Apple okostelefonok még biztonságosabb arcazonosítóval fognak rendelkezni. Az infravörös fényvető (Flood Illuminator) elsődleges technológiáját, az úgynevezett VCSEL (vertical-cavity surface-emitting laser) kimeneti teljesítményét az információk szerint növelni fogja az Apple a környezeti hatások láthatatlan fényeinek csökkentése érdekében, ezzel javítja az arcazonosító felhasználói élményét.

A nagyobb teljesítményű VCSEL a tervezés és a gyártás terén is több energiát igényel, de az elemző úgy véli, már a jövő évi iPhone modellek esetében készen áll a bevetésre.
Kuo azt is tudni véli, hogy a Time of Flight (ToF) 3D kamera 2019 végén, vagy 2020 elején az iPad, 2020 második felében az iPhone modellekbe kerül beépítésre. Ezzel új AR élmény kerül létrehozásra és jelentősen javul a képminőség is.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2018/11/07/tovabb-javul-a-face-id/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto