Tovább csökkenti az iPhone Xs és Xr berendeléseit az Apple

Az utóbbi hetekben eléggé érdekes hírekről számoltunk be az Apple-t illetően. Mint tudjuk, az elmúlt időszak viszonylag nehéz volt számukra, ugyanis hat hét alatt drasztikusan csökkent a vállalat értéke, majd arról is jöttek szóbeszédek, hogy nem igazán fogynak úgy az iPhone Xs és Xr modellek, mint ahogyan várták.
A Digitimes egyik legújabb beszámolója szerint az Apple ismételten értesítette a tajvani partnereit, hogy vegyenek kicsit vissza a gyártásból, hiszen az új modellek gyengébben teljesítenek, mint ahogyan kalkulálták. Ebből kifolyólag az olyan partnerek, mint a Largan Precision, vagy a Career Technology például csökkenő bevételekkel számol az idei év utolsó negyedévére, hiszen egyszerűen nincs annyi megrendelésük, hogy nyereségesebbek legyenek, mint egy évvel ezelőtt.
Sajnos arról a forrás nem számolt be a Digitimes, hogy nagyjából hány százalékkal csökkentette a berendeléseit a kaliforniai vállalat, illetve azt szintén érdemes megjegyezni, hogy az oldal sokszor közöl le téves információkat. Sajnos már azt sem mondhatjuk, hogy a januári pénzügyi konferencián kiderül, hogy igazak-e a mostani hírek, vagy sem, hiszen innentől hivatalos számokat nem oszt meg eladásairól a kaliforniai vállalat. A bevétel és a profit alakulása alapján viszont kapunk majd elemzői számításokat, melyekre érdemes lehet odafigyelni.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2018/12/05/tovabb-csokkenti-az-iphone-xs-es-xr-berendeleseit-az-apple/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto