Tölthető az iOS 12.1.3!

Az Apple a napokban elérhetővé tette az iOS 12.1.3, a watchOS 5.1.3, a tvOS 12.1.2, a macOS 10.14.3 és az audioOS 12.1.3 verziókat. Az iOS 12.1.3 és a HomePod audioOS 12.1.3 kapcsán az Apple a következőket írja:

Az iOS 12.1.3 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához vagy iPadjéhez. A frissítés tartalma:

Kijavít egy olyan problémát az Üzenetekben, amely hatással lehet a fotók Részletek nézetben való görgetéséreMegold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Megosztási lapról küldött fotókon csíkok jelennek megKijavít egy problémát, amely a hang torzulását okozhatja külső hangeszközök iPad Prón (2018) való használatakorMegold egy problémát, amely miatt néhány CarPlay-rendszer kapcsolata megszakadhat az iPhone XR-rel, iPhone XS-sel és iPhone XS MaxszalEz a kiadás a HomePod számára is tartalmaz hibajavításokat. A frissítés tartalma:

Kijavít egy olyan problémát, amely miatt a HomePod újraindulhatMegold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Siri nem figyel az Ön hangjára Ahogyan eddig is, továbbra is iTunes-on keresztül javasoljuk az iOS szoftverek frissítését. A macOS, a watchOS és a tvOS új verziói hibajavításokat és biztonsági fejlesztéseket tartalmaznak.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2019/01/25/toltheto-az-ios-12-1-3/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto