Snapdragon 855-tel jöhet az új misztikus Oppo

Az Oppo egy új zászlóshajó készüléken dolgozik, mely a vállalat új 10x zoom-os kameráját kaphatja meg, amit az idei MWC-n is láthattunk. Az Oppo az új készüléket áprilisra ígéri és főbb jellemzői a 4065 mAh-s akkumulátor és Snapdragon 855 chipset lesz.
Most pedig az AnTuTu benchmark oldalán egy új modell jelent meg, ugyanezzel a SoC-cal, OP46C3 modell számmal. Ez valószínűleg a Find X várva várt utódja lesz. Érdemes megemlíteni, hogy a vállalat a Find Z nevet is levédette, így ne lepődjünk meg, ha így fogják hívni az új készüléket.

Egyéb jellemzők: Android 9 Pie operációs rendszer, 8 GB memória, 256 GB-os belső tárhely és 2340 x 1080 pixeles kijelző. A telefon 365 246 pontot ért el a teszten, amihez hasonlót eddig csak a Xiaomi Mi 9-től láthattunk. A Xiaomi készüléke ugyanezt a chipsetet kapta és 371 849 pontot kapott.
Az AnTuTu alapján az előlapi kamera 16 MP-es, a hátlapi pedig 12 MP-es lesz, ami fura. Az új zászlóshajónak 48 MP-esnek kéne lennie. De valószínűleg a benchmark az alap képi adatokkal dolgozik, így ebből még ne vonjunk le komoly következtetéseket.
The post Snapdragon 855-tel jöhet az új misztikus Oppo appeared first on Techkalauz.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://techkalauz.hu/snapdragon-855-oppo/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto