Pletyka: továbbra sem vált USB C-re az Apple, marad az 5W-os adapter az iPhone XI-nél

Idestova nem is tudni hány éve szeretnék a felhasználók, hogy az Apple végre beálljon a sorba, s az okostelefonjaik mellé gyors töltésre alkalmas adaptert csomagoljanak, akárcsak a rivális gyártók. A 2017-es modelleknél végre bevezetésre került a vezeték nélküli töltés, azonban a gyors töltés azóta is várat magára, hiszen az Apple a telefonjaihoz folyamatosan az 5W-os adaptert csomagolja.
Persze lehet trükközni, hogy az ember súlyos felárért megvásárol egy 12W-os iPad adaptert, de valljuk be, ez plusz pénzbe kerül, mikor igen is csomagolhatnák ilyen kiegészítővel a telefont. A tavaly megjelent iPad Pro modelleknél viszont szokatlan dolgot csináltak az almások, ugyanis egy 18W-os, USB C adaptert csomagoltak a táblagéphez.
A Macotakara jelenlegi értesülései szerint nem számíthatnak idén sem jóra az almás felhasználók, hiszen továbbra is egy 5W-os USB A adapter jár majd a telefonhoz. Másik fontos dolog a forrás szerint, hogy az Apple itt még mindig nem fogja bevezetni az USB C szabványt, így itt továbbra is a Lightning port lesz a nyerő.
Ne feledjük, hogy ezek csak újabb pletykák, így egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle bármi. Mi azt mondjuk, hogy ideje az almásoknak észbe kapniuk, s megnézni a piaci igényeket, hiszen a felhasználók immáron több éve szeretnék, ha végre gyors töltésre alkalmas kiegészítők lennének csomagolva az új iPhone modellek mellé.
Szerintetek idén végre váltani fog az Apple, avagy minden marad a régi?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/02/12/pletyka-tovabbra-sem-valt-usb-c-re-az-apple-marad-az-5w-os-adapter-az-iphone-xi-nel/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto