Pletyka: mindegyik iPhone XI-ből kinyírja a 3D Touch funkciót az Apple

Nem ez az első olyan pletyka, mely azt állítja, hogy az Apple teljesen kinyírja a nyomásérzékeny, vagyis a 3D Touch kijelzőt. Ezúttal a Digitimes számolt be a legújabb hírekről. Mivel az oldal sokszor kétes információkat közöl le, így egyelőre nem érdemes készpénznek venni az alábbi infókat.
A jelenlegi szóbeszédek alapján az almások úgy döntöttek, hogy mindegyik modellből kiveszik a nyomásérzékeny kijelzőt. Erre már láthattunk utalásokat az iOS 13 bétáiban. Az almások tavaly az iPhone Xr-ből vették ki a funkciót, azonban az Xs és Xs Maxban továbbra is elérhető maradt. Az iPhone Xr kapcsán viszont egy új funkciót, az úgynevezett Haptic Touch-csot mutatták be, amely a 3D Touch funkcióit szimulálja.
Másik érdekesség, melyről az oldal még beszámolt, hogy az Apple erősen kacsintgat más partnerek felé is az OLED bizniszben. Az iPhone X óta az almások első számú OLED gyártója a Samsung, azonban a mostani hírek alapján a kaliforniaiak a BOE-t szeretnék másodlagos partnerként bevonni, hogy kevésbé függjenek a dél-koreai vállalattól.

Információ! Július 13-ig meghosszabbította kedvezményes akkumulátor csereakcióját az iDoki!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/07/12/pletyka-mindegyik-iphone-xi-bol-kinyirja-a-3d-touch-funkciot-az-apple/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto