Október 30-án újabb Apple esemény lesz

Az Apple ősszel szokás szerint két rendezvényt szokott tartani: egy iPhone eventet és egy iPad/Mac leleplezést. Szeptember 12-én megvolt az iPhone XR, XS és XS Max bemutatója, tegnap pedig kiküldték a meghívókat az október 30-i rendezvényükre is.
Az Apple helyszínnek New Yorkot választotta, azon belül is a Brooklyni Zeneakadémiát. Az új termékek közül a legérdekesebb az iPad Pro lehet, ami az iPhone X után Face ID arcfelismerést fog kapni, illetve azt is híresztelik, hogy az Apple itt fogja lecserélni a Lightning csatlakozót USB Type-C-re (hisszük, ha látjuk). Az eseményen egyébként három új iPad-et várunk: 10,5″, 11″ és 12,9″-es képátlóval.
KoncepcióAz Apple.com-on ha nyomogatod az F5-öt, akkor feltűnhet, hogy az Apple logo mindig más. Összesen 65 különböző logót alkotott az Apple – a spekulációk alapján Apple Pencillel -, ennek nyomán sejthetjük, hogy a tollnak nagy szerepe lesz az új iPad-nél.

All the different Apple Logos they’ve used in the invites pic.twitter.com/czsQ9EreNE
— Alireza (@alixrezax) 2018. október 18.

A rendezvény a hírek szerint nem csak az iPadekről fog szólni, hanem lelepleznek egy új, 13 hüvelykes MacBookot, valamint egy új Mac minit is, amit egyébként 2014 óta nem frissítettek. Tartozékok tekintetében is várhatunk újdonságot, érkezhet az új AirPods és végre valahára az egyszerre három eszköz vezeték nélküli töltését szolgáló AirPower is.

Ezeket persze még ne véssétek kőbe, minden részlet kiderül kevesebb mint két hét múlva, október 30-án, a rendezvényt az Apple szokás szerint élőben is közvetíti majd.
The post Október 30-án újabb Apple esemény lesz appeared first on Tech2.hu.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://tech2.hu/oktober-30-an-ujabb-apple-esemeny-lesz/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto