Nyomás alatt az Apple, még idén be kell lépniük a hajtogathatós okostelefonok piacára

A Samsung és a Huawei párosa az előző hónapban mutatta be, hogy milyen nagyágyúkkal készülnek az idei évre. Mint azóta tudjuk, az idei év nagy valószínűséggel a hajtogatható okostelefonokról fog szólni, hiszen úgy tűnik, hogy jelenleg erre izgult rá a piac – vagy csak a nagyvállalatok reménykednek ebben.
A Digitimes arról számolt be legutóbb, hogy az iparági elemzők sürgetnék az Apple-t, hiszen ha a kaliforniaiak nem mutatnak be a közeljövőben saját hajtogathatós okostelefont, akkor bizony veszteni fognak a piaci részesedésükből. Korábban az Apple jelentette az innovációt az okostelefonok hajnalán, azonban ha nem dobnak piacra idén egy hajtogathatós iPhone-t, akkor nagy bajban lehetnek, hiszen egy az, hogy immáron nem ők lesznek az innovátorok, kettő pedig, hogy bevétel kiesésre számíthatnak miatta.
Természetesen szerintünk továbbra is az a kérdés, hogy mekkora igény mutatkozik ezen telefonokra. Fontos szem előtt tartani, hogy nem mindenki rajong a koncepcióért, illetve akinek tetszik is, az sem feltétlen fog legalább 2 ezer dollárnyi pénzösszeget kiadni egy ilyen telefonért, mikor így is aranyáron mérik a gyártók a csúcsmodelljeiket.
Ti mit gondoltok a témáról?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/03/14/nyomas-alatt-az-apple-meg-iden-be-kell-lepniuk-a-hajtogathatos-okostelefonok-piacara/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto