Nokia 9 PureView: Vissza a múltba

A Nokia 9 PureView részleges specifikációját az Android Enterprise oldala leplezte le, tehát ez a mobil ott lesz az üzleti felhasználásra ajánlott készülékek között.

Az korábban kiderült már, hogy sajnos csak a tavalyi Qualcomm csúcsprocesszor, a Snapdragon 845 fog helyet foglalni a motorháztető alatt. Operatív memória tekintetében mindössze szerény 4 GB-ot kap a készülék, 128 GB belső tárhely társaságában. A Nokia 9 PureView előlapjára egy 6 hüvelykes kijelzőt szerelnek. A telefon az Android Pie operációs rendszert kapja előre telepítve.

Dizájn tekintetében sem fog maradandót alkotni a készülék, elég méretes káva fogja körülölelni a kijelzőt. Ez önmagában eddig elég kevésnek tűnik, hiszen gyakorlatilag egy tavalyi csúcshardverről beszélhetünk, bár már 2018-ban is elvétve találtunk 4 GB RAM-mal szerelt zászlóshajót. Van még viszont valami, ami kihúzhatja a slamasztikából a Nokia 9-et. Ez pedig az öt hátlapi kamera, amelyeknek tulajdonságairól még nem sok mindent tudni.

Kíváncsian várjuk, mit fog alkotni a HMD Global, de már nem kell rá sokat várnunk, ugyanis a hamarosan megrendezésre kerülő MWC-n mindenre fény derül.
Korábbi pletykák:
Nokia 9 PureView: Élőképeken az öt kamerás szörnyeteg

Forrás
The post Nokia 9 PureView: Vissza a múltba appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/nokia-9-pureview-vissza-a-multba/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto