Nokia 9 PureView: Élőképeken az öt kamerás szörnyeteg

A Nokiapoweruser két élőképet osztott meg a HMD Global közelgő zászlóshajó telefonjáról, amelyet várhatóan február 24-én fognak bemutatni.
Az alábbi képeken megfigyelhetjük a készülék nyújtott kialakítását, a lekerekített éleket és az egyaránt nagy méretű felső és alsó keretet is. A kijelző felett kerül elhelyezésre a hangszóró, a szelfikamera, néhány érzékelő (funkcióik még nem ismertek), valamint a Nokia felirat is. Az alsó szegély viszont teljesen csupasz.

A korábban megjelent információk szerint, a telefon egy 5,99 hüvelykes, QHD+ felbontású, HDR10-et támogató AMOLED kijelzővel rendelkezhet. Továbbá ez lehet az első olyan Nokia, amely már a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is alkalmazza. A második képen jól látható a tükröződés, ami arra utal, hogy a hátlap üveg borítást kaphat. Ha már a hátlapnál tartunk, akkor mindenképpen érdemes megemlíteni a rajta található, öt érzékelőből álló kamerarendszert, amit ezelőtt még egyetlen készülék esetében sem láthattunk.

A motorháztető alá tekintve a Snapdragon 845 lapkakészlettel találhatjuk majd szembe magunkat, ami elég érdekes egy 2019-es zászlóshajó készüléktől. Emellé társulhat még 6/8 GB RAM és 128/256 GB belső tárhely is. A tápellátásáról egy 4.150 mAh-s akkumulátor gondoskodhat majd, gyors és vezeték nélkül töltés támogatással.
A telefon árazásáról és elérhetőségéről egyelőre még nincs információnk, de annyi biztos, hogy mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia annak, aki ezt a telefont szeretnék majd megvásárolni.
Renderképen látható a Nokia 1 Plus

 
Forrás
The post Nokia 9 PureView: Élőképeken az öt kamerás szörnyeteg appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/nokia-9-pureview-elokepeken-az-ot-kameras-szornyeteg/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto