Nagyszerű új funkcióval tölthető az iOS 12.4!

Fotó: iPhone HacksAz Apple meglépte azt, amit eddig hiányoltunk a rendszerből: régi iPhone készülékünk adatait közvetlenül át tudjuk tenni egy új modellre. Mindezt az iOS 12.4 szoftver segítségével valósíthatjuk meg.

Az iOS 12.4 hivatalos leírásában a következők szerepelnek:

Az iOS 12.4 új funkcióként kínálja az iPhone-költöztetést, amellyel közvetlenül továbbíthatja az adatokat régi iPhone-járól egy új iPhone-ra, ezenkívül az iPhone vagy az iPad biztonságát is javítja. Ez a frissítés:

iPhone-költöztetésLehetővé teszi, hogy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül továbbítson adatokat, és közvetlen módon átköltöztesse őket régi iPhone-járól egy új iPhone-ra az új eszköz beállítása közbenEgyéb fejlesztések és javításokJavítást tartalmaz az Apple Watchon található Adóvevő alkalmazáshoz, és újraengedélyezi az Adóvevő funkciótEz a kiadás ezenkívül támogatást biztosít a HomePodhoz Japánban és Tajvanon.

Mint mindig, a verzió telepítése előtt egy biztonsági mentés javasolt és érdemes iTunes-on keresztül telepíteni.

Az iOS 12.4 mellett kiadásra került a macOS 10.14.6 és a watchOS 5.3 is.

A macOS Mojave 10.14.6 frissítés javítja a Mac gép stabilitását és megbízhatóságát, és minden felhasználó számára javasolt.

Ez a frissítés:

Kijavít egy problémát, amely miatt nem lehet új Boot Camp-partíciót létrehozni a Fusion Drive-meghajtóval rendelkező iMac és Mac mini gépekenMegold egy problémát, amely miatt alkalmanként megszakad az újraindítási folyamatMegold egy grafikus problémát, amely akkor fordulhat elő, amikor alvó üzemmódból felébreszti az eszköztKijavít egy hibát, amely miatt a teljes képernyős videók alkalmanként fekete színnel jelennek meg a Mac mininJavítja az SMB-n keresztül történő fájlmegosztás megbízhatóságátA watchOS 5.3 a hivatalos leírás szerint:

Ez a frissítés új funkciókat, fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz, és minden felhasználó számára javasolt:

Fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz, többek közt egy javítást az Adóvevő alkalmazáshozAz EKG alkalmazás Apple Watch Series 4-en most már elérhető Kanadában és SzingapúrbanA szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések most már elérhetők Kanadában és SzingapúrbanAz Apple azokra is gondolt, akik régebbi készülékeket használnak, számukra elérhetővé tette az iOS 9.3.6 és az iOS 10.3.4 szoftvereket. Ezek a rendszeridő romlásáért felelős GPS hibát javítják.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2019/07/23/nagyszeru-uj-funkcioval-toltheto-az-ios-12-4/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto