Nagyothallóknak segít a Google egyik alkalmazása

A Google még idén februárban tette elérhetővé Hangerősítő alkalmazását, amely most egy nagyobb frissítést kapott. Az appot innen tudjátok letölteni és kipróbálni. A Hangerősítőt a nagyothallók számára találták ki. Miután feltelepítettük az alkalmazást csak csatlakoztatni kell egy fül vagy fejhallgatót, a beállításokban a kisegítő lehetőségeknél aktiválni kell a hangerősítést és már működik is.

A Hangerősítőnek köszönhetően a hangok tisztábbak és jobban hallhatók. A halk hangokat felerősíti anélkül, hogy a nagy hangerejű hangokat túlságosan kiemelné. Két egyszerű csúszka segítségével könnyedén személyre lehet szabni a hang javítására vonatkozó beállításokat, és zajcsökkentés alkalmazható a zavaró környezeti hangok minimalizálása érdekében.
Az  új verzó legnagyobb fejlesztése, hogy mostantól nem csak a legújabb Androidon fut, hanem a 6.0 vagy újabb rendszereken is. Ennek köszönhetően jóval nagyobb tábor számára lett elérhető a hasznos kiegészítő. A felület egyszerűen kezelhető és letisztult, pont mint a Google többi alkalmazásának felülete.
The post Nagyothallóknak segít a Google egyik alkalmazása appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/nagyothalloknak-segit-a-google-egyik-alkalmazasa/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto