Mostantól az LG is beszáll az iPhone OLED bizniszébe

Az Apple a tavalyi évben bemutatott iPhone X-nél alkalmazta elsőnek az OLED kijelzőt. Mint ekkor kiderült, az almásoknak egyedül a Samsung volt a kizárólagos beszállítójuk, azonban jó pár hónapja jönnek-mennek a pletykák, hogy idővel az LG is beáll a sorba.
Eddig csupán a Samsung volt képes megfelelő mennyiségben és minőségben leszállítani a paneleket, azonban most úgy tűnik, hogy az LG-nek szintén összejött. A koreai ETNews beszámolója szerint az Apple az LG felé az idei év végéig 400 ezer panelt rendelt be 5,8 és 6,5 colos méretben, így ezen kijelzők hamarosan helyt kapnak a még gyártás előtt álló újabb modellekben. Ha minden igaz, akkor a gyártó 90 dolláros áron szállítja le a komponenseket.
Több szempontból érdekes, hogy az LG beszállt a buliba. Az egyik, hogy nem csak egy beszállítótól függ az Apple, míg a másik fontos tényező, hogy így egy sokkalta kedvezményesebb árat tudnak maguknak kiharcolni, ugyanis a Samsung eddig aranyáron szállította az OLED kijelzőket a kaliforniaiak részére – mondjuk az biztos, hogy emiatt biztosan nem fogja olcsóbban adni telefonjait az Apple.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2018/11/08/mostantol-az-lg-is-beszall-az-iphone-oled-bizniszebe/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto