Mit tudunk eddig a 2019-es iPhone palettáról?

Ha a cupertinoi óriás folytatná az eddigi elnevezési rendszerét, akkor logikusan a következő nevekre számíthatnánk a 2019 őszén érkező modellek kapcsán: iPhone XIR, iPhone XI és iPhone XI Max. Eddig a legtöbb hírben ezekről is lehetett olvasni, azonban az ESR Gear értesülései szerint, – akik egyébként telefon tartozékok gyártásával foglalkoznak, – az Apple visszatér az arab számokhoz. Az iPhone XR utódja várhatóan az iPhone 11 nevet kapja majd, továbbá az iPhone XS-t az iPhone 11 Pro, és az iPhone XS Max-ot pedig az iPhone 11 Pro Max követheti az új generációban.

A négyzet alakú kamerasziget a korábbi rengeteg renderkép és a számos telefontok-gyártótól napvilágot látott képek alapján szinte biztosra vehető. A legolcsóbb 2019-es iPhone kettő, míg a másik két modell három hátlapi kamerát kap. A hírek szerint az elsődleges szenzor 48 megapixeles lesz, amely 3x-os optikai zoomot támogat majd. Ehhez társul még egy ultraszéles látószögű lencse, valamint a 11 Pro és a 11 Pro Max készülékek esetében egy egyelőre ismeretlen típusú harmadlagos kamera is.

Ami a kijelzőméreteket illeti,  a legolcsóbb kétkamerás iPhone 11 6,1 hüvelykes, míg 11 Pro és a 11 Pro Max 5,8, illetve 6,5 hüvelykes kijelzőt kaphat. Mindhárom készülék motorházteteje alatt a legújabb A13 Bionic rendszerchip duruzsolhat majd, 4 GB RAM és 128/256/512 GB belső tárhely társaságában. De voltak olyan híresztelések is, hogy az alapmodellben a tavalyi A12 Bionic csúcsprocesszor lesz megtalálható. Egyre többet utalnak arra is, hogy az Apple áttérhet a telefonjaiban az USB Type-C port alkalmazására, amire mi nem sok esélyt látunk, de aztán ki tudja, mert például a képeken a szokásosnál nagyobb csatlakozó kivágás látható.

A legújabb hírek szerint az Apple idén nem emel árat, ha ez tényleg megvalósul, akkor 799, 999, valamint 1099 dolláros induló árcédulákra számíthatunk. Ez itthon a belső tárhely méretétől (128-512 GB) 300 és 500 ezer forint közötti árakat eredményezhet. A legújabb iPhone-okról idén is szeptemberben rántják le majd a leplet.
Továbbra is az Apple uralkodik az okosórák piacán – 2019 Q2

Képek: Phonebox
The post Mit tudunk eddig a 2019-es iPhone palettáról? appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/mit-tudunk-eddig-a-2019-es-iphone-palettarol/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto