Mikor mutatja be és dobja piacra az iPhone XI-t az Apple?

Erősen közelítünk július közepéhez, s ha azt nézzük, akkor jóformán két hónapunk van hátra, hogy az Apple bemutassa, majd piacra dobja az aktuális évi csúcsmodelleket. A korábbi évek tapasztalatai alapján az almások mindig szeptember első felében mutatták be az új modelleket, míg jobb esetben azt követő napokban már piacra is dobták.

Mikor mutatja be Tim és csapata az iPhone XI-t?
Ha az elmúlt évek tendenciáit nézzük, akkor az Apple minden év szeptemberének második hetén mutatta be az aktuális évi csúcsmodelleket. Általában egy kedd, vagy szerdai premiert tűztek ki. Feltehetően tovább folytatják a szokásaikat, így ha erre alapozunk, akkor idén várhatóan szeptember 10-re eshet a választás, ami egy keddi nap. Nyilván 11-e is szóba jöhet, de a 2001-es katasztrófára való tekintettel szinte biztos, hogy nem ezt a dátumot fogják választani.
Egyébként az elmúlt években az alábbi napokra estek az iPhone event-ek:
2018. szeptember 12., szerda
2017. szeptember 12., kedd
2016. szeptember 7., szerda
2015. szeptember 9., szerda

Mikor jelenik meg az iPhone XI?
Ez már egy fogósabb kérdés lehet. Ha a nagy általánosságra alapozunk, akkor az Apple a bemutatást követő pénteki napokon veszi fel az előrendeléseket, melyeket egy héttel később, szintén egy pénteki napon vehetnek át az első szerencsések. Ha erre alapozunk, akkor feltehetően szeptember 13-án indul az előrendelés, míg egy héttel később, 20-tól már bárki megvásárolhatja az első körös országokban.
Természetesen kérdés az is, hogy melyik modellel hogyan készülnek, ugyanis két évvel ezelőtt, az iPhone 8-at szeptember folyamán dobta piacra a vállalat, míg az iPhone X-re novemberig kellett várni. Tavaly szeptemberben egyelőre csak az iPhone Xs modellek voltak elérhetőek, míg az Xr-re egy bő hónapot kellett várniuk a felhasználóknak.
Ez volt a tendencia az elmúlt években:
iPhone 7 és 7 Plus – 2016. szeptember 16.
iPhone 8 és 8 Plus – 2017. szeptember 22.
iPhone X – 2017. november 3.
iPhone Xs és Xs Max – 2018. szeptember 21.
iPhone Xr – 2018. október 26.
Természetesen egyelőre az szintén kérdéses, hogy mi benne leszünk-e az első körös országok között, vagy nem. Eddig mi mindig kimaradtunk belőle, s feltehetően idén sem lesz ez másképp. Tavaly jó hír volt, hogy a második körös országoknak sem kellett sokat várniuk, hiszen nálunk az eredeti megjelenéshez képest csak egy héttel kellett tovább várnunk. Amennyiben idén is így alakulnak a dolgok, akkor feltehetően szeptember 27-én vehetik át Magyarországon az első szerencsés felhasználók az új iPhone modelleket.
Ti várjátok már a szeptemberi iPhone XI eventet?

Információ! Július 13-ig meghosszabbította kedvezményes akkumulátor csereakcióját az iDoki!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/07/08/mikor-mutatja-be-es-dobja-piacra-az-iphone-xi-t-az-apple/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto