Meglehetősen pozitívan vélekedik a Consumer Reports az iPhone Xs-ről

Az iPhone Xs megjelenését követően adta ki legelső, ám apróbb beszámolóját a Consumer Reports arról, hogy voltaképp milyen lett az új telefon. Mint ekkor kiderült, a szakik eléggé pozitívan vélekedtek a telefonról, azonban most, napok elteltével kiadtak egy újabb, s annál részletesebb beszámolót.
Kezdjük rögtön a kényes témával, az üzemidővel, ugyanis nem olyan rég volt egy teszt, melyben alaposan lehúzták az új telefonokat. A CR által mért felmérések alapján az iPhone Xs alaposan  túlszárnyalja az előző évi csúcsmodellt, az iPhone X-et, az Xs Max pedig még arra is rátesz egy lapáttal. Az üzemidő leméréséhez a szakik egy speciális robotot alkalmaztak, mely addig nyomogatta a telefont, míg az  teljesen le nem merült.
A felmérések alapján egész napos használat alatt az iPhone Xs 24,5 órán át bírta a megpróbáltatást, míg a 6,8 colos testvére másfél órával tovább. Ha a tavalyi csúcsmodellt nézzük, akkor ott az iPhone X alaposan alul maradt, ugyanis azt 19,5 órán át strapálták. Ezek az új üzemidők egyébként egy szinten vannak azzal, mint a Samsung legújabb csúcskészülékei kínálnak.

Van azonban egy fekete pontja is az Apple-nek… Miután lemerítették a telefont, következett a töltési teszt. Itt minden telefont az alapértelmezett adapterrel töltöttek, így az Xs modellek esetében az 5W-os adapterről beszélhetünk. Az iPhone Xs 0-ról 100 százalékra való feltöltéséhez 195 percre volt szükség, míg az Xs Max esetében 210 percről beszélhetünk. No és a rivális Note 9? Ott mindösszesen fele annyi időre, 105 percre volt szükség. Ebből is látszik, hogy az Apple-nek most már ideje lesz gyors töltésre képes adaptereket mellékelni a telefonjaihoz, hiszen a főbb riválisa ezen a téren alaposan lehagyja.
Érdekes, de a szakértők csupán kisebb javulásnak látják az új modelleket az előzőekhez képest. Ebből kifolyólag aki iPhone X-szel rendelkezik, annak nem fogja megérni váltani. Ami szintén érdekes, hogy a CR csapata a kameráknál kisebb javulást tapasztalt – ezzel megy szembe a korábbi cikkünk, ahol a FiLMiC Pro egy szakembere alaposan elmondta véleményét, hogy milyen látványos fejlődéseken estek át az új szenzorok.
Végül a strapabírásáról is szó esett: egy szó mint száz, az új Xs modellek törékenyek, ezért a szakemberek mindenkinek azt ajánlják, hogy a megfelelő védelem érdekében szerezzenek be valamilyen erős tokot, mely bírni fogja a kisebb ejtéseket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2018/10/05/meglehetosen-pozitivan-velekedik-a-consumer-reports-az-iphone-xs-rol/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto