Még meg sem jelent az iPhone Xs, máris szivárognak a pletykák a 2019-es iPhone modellekről

Az Apple még csak egy héttel ezelőtt mutatta be hivatalosan az iPhone Xs modelleket, melyek hivatalos megjelenései e hét péntekre várhatóak az első körös országokban. Ennek ellenére a legújabb pletykák immáron a soron következő telefonokról szólnak, melyet csak egy év múlva jelentenek be.
Benjamin Geskin neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis az elmúlt évek folyamán ő volt az, ki idő előtt mindig kiszivárogtatta az aktuális iPhone modelleket. Fiatal hősünk ezúttal Twitteren osztott meg egy új információkat, mely szerint a 2019-es iPhone modellek szintén 5,8 és 6,5 colos méretben érkeznek, azonban az előlapi kamerasziget 50 százalékkal kisebb, de ugyanakkor szélesebb látókörű lesz. Ezen felül a 2019-es telefonoknál szintén bemutatkozik a ProMotion kijelző, ami mellet USB C kábelt mellékel a készülékekhez az Apple. Természetesen a jobb kamera, hardver és szoftveres javításokat, újításokat mondanunk sem kell.

2019 iPhone will remain the same 5.8″ and 6.5″ screen sizes. pic.twitter.com/UDqPb6m68g
— Ben Geskin (@VenyaGeskin1) 2018. szeptember 18.

Érdemes leszögezni, hogy az Apple nem egy, hanem egyszerre több prototípussal kísérletezik. Mivel még egy év van a következő modellekig, így a mostani pletykát nem érdemes készpénznek venni. Lehetséges, hogy ez lesz a jövő évi modellek egyik újdonsága, de egyelőre ne vegyünk rá mérget. Elsőnek várjuk meg, míg megérkeznek az iPhone Xs, majd Xr modellek, azt követően ráérünk pletykálkodni a következő évi csúcsmodellekről.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2018/09/19/meg-meg-sem-jelent-az-iphone-xs-maris-szivarognak-a-pletykak-a-2019-es-iphone-modellekrol/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto