Még korántsem biztos a Mate 30 széria új dizájnja

Pletykák sokasága övezi a Mate 30 szériát. Az új Kirin lapka borítékolható, de ezen kívül nem igazán tudni semmit biztosat a Huawei újdonságairól.
A közelmúltban láthattunk kémfotót egy hátlapról köralakú kameraszigettel, amit a Huawei Mate 30 Pro-hoz társítottak. Az a felvétel állítólag a kínai cég ellátási láncának egyik tagjától érkezett. Most jött egy újabb kép, ami már a sokkal valószínűbb forgatókönyvet tükrözi. Ezen átlátszó tok van téglalap alakú kivágással és lekerekített sarkokkal. Pont olyan mintha a Mate 20 továbbfejlesztett változata lenne. Érdekes, hogy az év elején már láthattunk hasonló renderképeket méghozzá több forrásból, köztük a szabadalmi tervek alapján dolgozó LetsGoDigital-tól is.
Talán a Mate 20 volt az első mobil négyzet alakú kameraszigettel, amit most több másik gyártó is átvehet, élen az Apple-el és a Google-al. A Huawei idén már csak részben követi ezt a vonalat, kép alapján akár négyre vagy ötre is növelhetik a hátlapi kamerák számát. A tokon mechanikusan előugró előlapi modulnak nincs hely, így a szóban forgó szenzor az elődmodellhez hasonlóan apró szenzorszigeten vagy kameralyukon helyzekedhet el. A Huawei Central szerint a Mate 30 széria megtartja az előző generációnál bemutatott 3D arcalapú azonosító rendszert. Ebből sajnos az előlap kinézetével kapcsolatban nem igazán tudunk következtetéseket levonni.
Az új Kirin lapka viszont biztosra mondható, ha hihetünk a pletykáknak idén még nem a Kirin 990, hanem a 985 fog érkezni. A chipset gyártása során egy teljesen új Extreme Ultraviolet Lithography névre keresztelt technológiát fognak használni. Ennek köszönhetően 20 százalékkal több komponens kerülhet rá mint korábban, a teljesítmény növekedni, az energiahasználat pedig csökkeni fog. A Mate X után a Mate 30 Pro is megkaphatja az 55 wattos gyorstöltést, bár erről még csak pletyka szinten lehetett hallani. Az új Mate sorozat bemutatója októberben várható és novembertől válik elérhetővé a felhasználók számára.
The post Még korántsem biztos a Mate 30 széria új dizájnja appeared first on GSMring.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://gsmring.hu/meg-korantsem-biztos-a-mate-30-szeria-uj-dizajnja/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto