Március végén, Párizsban mutatkozhat be a Huawei P30

Egy lengyelországi sajtótájékoztatón a Huawei elszólta magát, hogy az új Huawei P30 szériát valamikor március végén fogják bemutatni, mégpedig Franciaország fővárosában, Párizsban. Valószínűleg tényleg csak véletlenül került ki az információ, hiszen alapvetően arról szólt a sajtótájékoztató, hogy a vállalat megduplázza a lengyel irodájában dolgozók számát és 100 új embert vesz fel.
Úgy tűnik, hogy a Huawei-t nem igazán érdekli, hogy mostanában két lengyel vezetőjét is letartóztatták kémkedés gyanújával. A Huawei Lengyelországban piacvezető – 2018-ban a piac 33.4%-át ők birtokolták. Ezt elsősorban az erős P20 és Mate 20 eladásoknak köszönhetik. Persze árulnak mást is, például tableteket, laptopokat és kiegészítőket, de ezen termékek eladási számai nyilván nem annyira erősek.

A Huawei P20 családot szintén Párizsban mutatták be tavaly, ráadásul ugyanígy március végén. Szóval elég valószínű, hogy nem kamu információk kerültek ki. A vállalat egyébként gyakran tartja a francia fővárosban a bemutató eseményeit. Többek között mutattak be itt tableteket és egyéb okostelefonokat is.
The post Március végén, Párizsban mutatkozhat be a Huawei P30 appeared first on Techkalauz.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://techkalauz.hu/marcius-vegen-parizsban-huawei-p30/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto