Ma este 7-től tölthető az iOS 12!

Eljött az idő, amire a legtöbb iOS felhasználó várt: ma este végre tölthető lesz az iOS 12! Este 7-től lehet frissíteni, de valószínűleg mindenki akkor csap le rá, így érdemesebb várni.

Az új operációs rendszerben elsősorban a teljesítmény- és a stabilitás növelése volt a cél, de azért kapunk néhány újdonságot is.
Az új iOS iPhone-on és iPaden egyaránt könnyedebb felhasználói élményt nyújt.
A csoportos FaceTime-mal egyszerre akár 32 ismerősünkkel is kezdhetünk hang- és videohívást, a Memojival saját Animojit alkothatunk.
A FaceTime és az Üzenetek appon belül a fotókat és videókat feldobhatjuk Animojival, Memojival, szűrőkkel, animált szöveg­effektekkel és különböző matricákkal.

Az ARKit 2‑vel a fejlesztők minden eddiginél valósághűbb AR‑élményeket hozhatnak létre, melyeket egyszerre akár többen is átélhettek.
A Képernyőidő funkcióval nyomon követhetjük saját és a gyerekek idő eltöltését az alkalmazások, az internet – és összességében a készülékek használatával.

A fotók megosztása új szintekre lépett, az “Önnek” lap összegyűjti a fotó­könyvtárban lévő emlékezetes pillanatokat és javaslatot ad a fotók megosztására a rajtuk szereplő emberekkel.

Ha a címzettek eszközén is iOS 12 fut, a rendszer felkéri őket, hogy osszák meg az ugyanakkor készült fotóikat.
Azt javasoljuk, hogy mindenképp iTunes-on keresztül frissítsetek, ennek okáról korábban részletesen írtunk.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2018/09/17/ma-este-7-tol-toltheto-az-ios-12/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto