Lassan el kell fogadnunk, hogy az idei iPhone-ok hátlapi kamerái négyszögletes keretbe épülnek be?

Fotó: OnLeaks

Pár hónap még van az Apple új iPhone modelljeinek bemutatásáig, az új készülékekkel kapcsolatos pletykák viszont már régóta mennek. Az egyik legtöbbször elővett szóbeszéd a kamerákra vonatkozik, mégpedig azok számára és elhelyezkedését illetően. Az eddigi feltételezések szerint az Apple idén is három iPhone modellt dob piacra, melyek közül a két csúcskészülék tripla, míg az “olcsóbb” modell két kamerát fog kapni.

Fotó: Sonny Dickson

A tripla kamerákkal kapcsolatban még januárban @OnLeaks osztotta meg elképzelését, amelyek már négyzet alakú keretben kerültek elhelyezkedésre, a felhasználók minimális tetszését sem elérve. Ám nagyon úgy tűnik, hogy meg kell békélnünk ezzel az elképzeléssel, hiszen a The Verge értesülései szerint a mobiltokokat gyártó cégek nagy része is ez az elrendezés szerint készíti öntőformáit.

Fotó: Slashleaks

A tokokat gyártók általában jó előre felkészülnek és ha ők voksukat emellett az elrendezés és darabszám mellett tették le, akkor arra érdemes figyelni.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2019/05/17/lassan-el-kell-fogadnunk-hogy-az-idei-iphone-ok-hatlapi-kamerai-negyszogletes-keretbe-epulnek-be/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto