Kuo tudja, melyik Apple újdonság lesz a legkelendőbb. Nem valószínű, hogy erre szavaztál volna

Fotó: Mashable
Még csak most kezdődtek meg az előrendelések, Ming-Chi Kuo viszont már tudni véli, melyik Apple újdonságok lesznek a legkelendőbbek. Kuo szerint nem minden termék teljesíti majd az elvártakat. 
Ahogyan a bemutatót követő véleményekből kiderült, az iPhone Xs iránti érdeklődés a vártnál alacsonyabb, a felhasználók inkább az iPhone Xs Max és a később érkező iPhone Xr felé kacsingatnak. Az elemző előrejelzései szerint az iPhone Xs a 2018-as kiszállítások mindössze 10-15%-át teszi majd ki.
Fotó: CNBC
Az iPhone Xs Max ezzel szemben  már 25-30%-át, míg az iPhone Xr a szállítások 50-60 százalékát fogja kitenni Kuo szerint annak ellenére is, hogy csak október közepére várható. Az elemző szerint a népszerűség egyértelműen a Dual SIM támogatásnak és a másik két modellhez képest kapott kedvező árnak köszönhető.
Fotó: MacRumors
Kuo szerint a legnépszerűbb Apple újdonság az Apple Watch Series 4 lesz. Az elemző szerint idén 18 millió okosórát fognak értékesíteni, amelyből legalább 50-55%-a lesz az új Series 4 modell.

Ezt mind az új külsőnek, a szuper szenzoroknak és a többi újdonságnak köszönhető. Ezek közül sajnos egyelőre az EKG nem minden országban lesz elérhető. 

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2018/09/17/kuo-tudja-melyik-apple-ujdonsag-lesz-a-legkelendobb-nem-valoszinu-hogy-erre-szavaztal-volna/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto