Kuo: részben az iPhone eladások rovására növekszik a Galaxy S10-re irányuló kereslet

A jól ismert Apple-elemző, Ming-Chi Kuo új számítással jelentkezett. Immáron előrendelhetőek a koreai gyártó új csúcskészülékei, a Galaxy S10-es modellek, melyekre az eredeti számításokhoz képest 30 százalékkal növekedett meg a kereslet.
Kuo szerint számos olyan faktor van, mely mindezt elősegítette. Az első, hogy most jelenleg ez az abszolút high-end okostelefon, hiszen bemutatkozott a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó, megjelent a három kamerás hátlapi kialakítás, valamint az új, majdnem teljes kijelzős kialakítás is nagyon bejövős lesz a felhasználók számára, főleg, hogy nincs belógó kamerasziget.
Az elemző korábban 30-35 millió eladott Galaxy S10-zel számolt 2019-re, azonban most 40-45 millióra növelte számait a megnövekedett előrendelések miatt. A szaki szerint Kínában is jobb eladásokat produkál majd a Samsung, s ez az Apple eladásain egyaránt látszani fog, hiszen valamennyi szeletet elvesz majd az almásoktól.
Még bő fél év van, mire az Apple bemutatja az idei évi csúcsmodelljeit, s kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak elő. Egy biztos, nehéz év vár az almásokra, hiszen ezen felül a Samsung és a Huawei párosa szintén bemutatta az első hajlítható okostelefonjait, s lehetséges, hogy innentől kezdve ezen irányba megy tovább a piac.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!
 

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/03/12/kuo-reszben-az-iphone-eladasok-rovasara-novekszik-a-galaxy-s10-re-iranyulo-kereslet/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto