Kiszivárgott pár dolog az iOS 13-ról!

Jövő héten már kezdetét is veszi az Apple fejlesztői konferenciája, amelynek keretein belül bemutatásra kerülnek a vállalat új szoftverei. A WWDC az iOS, a macOS, a tvOS és a watchOS soron következő nagy frissítéseiről rántja le a leplet, melyek közül kétségkívül az iOS verziójára szegeződik több figyelem.

Az iOS 13-ról már számtalan pletykát hallhattunk, de természetesen mindegyiket fenntartásokkal kezeltük.A 9to5Mac Apple szakértője, Guilherme Rambo értesüléseire azonban érdemes mindig odafigyelni, ezúttal az iOS 13 kapcsán hozott újdonságokat, méghozzá nem is akármilyen formában.

Rambo ugyanis valami úton-módon szerzett néhány képernyőfotót a közelgő iOS frissítésről és meg is osztotta velünk.Ahogy arra számítunk és nagyon várjuk, végre teljes Sötét mód érkezik. Rambo a Zene alkalmazásban mutatta meg, milyen lesz a háttér ezzel az opcióval. Az app hátterének alapszíne valódi fekete, amely OLED kijelzők esetében kíméli az akksit, mivel ezek a színű pixelek nem is világítanak.

A sötét mód bekapcsolása után a térkép felülete is sötét lesz.

A Barátok és az iPhone keresése alkalmazás a “Find My” elnevezésű appba olvad egybe.

A képszerkesztő felülete megújul, az iPad-eken az eszközsáv mozgatható is.

Teljesen átalakul az Emlékeztetők. Négy új kategóriát kap: “Ma”, “Időzített”, “Megjelölt” és “Mind”.

Ahogy azt az iOS 12 megjelenése előtt már tudtuk, az újdonságok jelentős részét az iOS 13 tartogatja, az iOS 12 inkább a stabilitásra fókuszált.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2019/05/30/kiszivargott-par-dolog-az-ios-13-rol/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto