Képen az iPhone XI házainak állítólagos öntvényei

Az OnLeaks jóvoltából felbukkant egy kép, melyen az állítólagos iPhone XI modelljeinek az öntvényeit láthatjuk. Nem szokatlanok az ilyen modellek, ugyanis a különböző kiegészítőgyártók ezek alapján kezdenek el különféle tokokat és egyéb nyalánkságokat gyártani idő előtt a telefonokhoz.
Ahogyan lenni szokott, most sem igazolja semmi, hogy az alábbi képen lévő házak a hivatalos méretek alapján készültek volna. Mindenesetre, ha eljátszadozunk kicsit a gondolattal, akkor pár apróságot észrevehetünk, melyet a korábbi pletykák idézőjelesen megerősítettek. Régóta tudjuk pletykaszinten, hogy a (középen lévő) iPhone Xr utódja dupla kamerát kap, azonban úgy néz ki, hogy itt is egy hatalmas kitüremkedést használhat az Apple, akárcsak a csúcsmodellek esetében, csak itt három helyett két lencse lesz megtalálható. Másik érdekesség, hogy nem az egész kitüremkedés kaphat egy hatalmas üveget, hanem abban lehetnek megtalálhatóak külön-külön a szenzorok. Ugyan kisebb újdonság ez, de a korábbi render-képek ezt kicsit máshogy ábrázolták.
Az Apple várhatóan szeptember elején rendezi meg a szokásosnak mondható médiaeseményét, ahol hivatalosan is lehullajtják a leplet az idei évi modellekről. Maradjunk türelemmel, viszont addig biztosan pletykák tömkelegéről fogunk még olvasni. Szerintetek valóban ilyenek lesznek az új telefonok?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/05/14/kepen-az-iphone-xi-hazainak-allitolagos-ontvenyei/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto