Kedvcsináló videó érkezett a Note 10-hez a Samsungtól

A Note 10 széria bemutatójáig már csak egy hónap van hátra, lassan be is indul a Samsung marketinggépezete és a csapból is a két újdonság fog folyni. Az indonéziai leányvállalat már közzé is tett egy rövid teaser videót melynek témája, hogy a mobil több eszközt is kivált.
A DeX segítségével lehet asztali gép és laptopot is tökéletesen helyettesíti. A hatalmas tárhelynek köszönhetően biztonsági mentéseket is készíthetünk az eszközre. Továbbá az S Pen-el egyszerűen tudunk képeket készíteni vagy szerkeszteni. A bemutató augusztus 7-én lesz New Yorkban, az időeltolódás miatt a videó végén augusztus 8-at írnak, ez ne legyen megtévesztő senkinek. A Note 10 és Note 10 Plus teljesen újragondolt dizájnnal fog érkezni. A hátlapon lévő kamerák függőlegesen helyezkednek el a bal oldalon, a nagyobbik modell a Galaxy S10 5G-hez hasonlóan négy darab modullal fog rendelkezni.
A standard Note 10 három kamerát kap, ezeken várhatóan nem nagyon variál a Samsung, tehát a Galaxy S10 Plus-ban lévő 12+12+16 megapixeles trióra lehet számítani. Az ujjlenyomat olvasó a kijelzőbe költözik, az eddigiek alapján 6,4 illetve 6,7 hüvelykes Dynamic AMOLED panellel jön a két masina. A megjelenítő felső sávjának közepén lesz egy kameralyuk, ebben helyezkedik el az előlapi modul, ha minden igaz mindkét készülék csak egy ilyen szenzort kap és a körülötte lévő gyűrű jóval vékonyabb mint a Galaxy S10 széria esetében.

Say goodbye to hassle, and hello to powerful! Register now on https://t.co/ZwHvMZlCpg & get a chance to win the Next Galaxy!
See the Next Powerful Galaxy on August 8, 2019 #SamsungEvent pic.twitter.com/yToGVbq9Bz
— Samsung Indonesia (@samsungID) July 8, 2019

Egy Geekbench tesztből már a specifikációkra is lett némi rálátásunk. A Snapdragon 855 ugye borítékolható, de feltűnt egy Exynos 9825-el szerelt modell is. Az utóbbi valószínűleg a Galaxy S10 mobilokban lévő Exynos 9820 továbbfejlesztet változata lehet. Viszont az elmúlt években mindig ugyanazzal a rendszerchippel jött a Samsung két felsőkategóriás sorozata, így az Exynos 9825-re nem érdemes egyelőre mérget venni. Az alapmodell vélhetően 8 GB belső memóriával és 128 GB tárhellyel fog jönni, de választhatunk 12 GB RAM-al és 1 TB háttértárral szerelt verziót is. Akkumulátorból 4170 és 4500 milliamperórás telepek kerültek szóba és várhatóan támogatott lesz a 45 wattos vezetékes gyorstöltés.
A Note 10 Plus-ról már érkezett több valós fotó, sajnos nem a legjobb minőségűek, de a lényeg tisztán látható rajtuk.
The post Kedvcsináló videó érkezett a Note 10-hez a Samsungtól appeared first on GSMring.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://gsmring.hu/kedvcsinalo-video-erkezett-a-note-10-hez-a-samsungtol/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto