Jobban fogyott előrendelésben a Note10 itthon, mint tavaly a Note9

Az idén 10 éves Samsung Galaxy sorozat legújabb tagjai, Note10 készülékek magasabb eladási számokkal zárták az előrendelési időszakot Magyarországon, mint a Galaxy Note9 2018-ban. A két új mobilt augusztus 7-én mutatták be.
A Galaxy Note10 család Fénylő Prizma és Fénylő Fekete színvariánsa egyaránt nagyon népszerű volt az előrendelők között. Fele-fele arányban választották a két szín a Samsung által közölt információk szerint a vásárlók. A cég szerint ez az arány jól mutatja, hogy a felhasználók egyre nyitottabbak a színes készülékek iránt.
Az előrendelői adatok alapján a nagyobb és erősebb telefonokra van itthon nagyobb kereslet. A vásárlók több mint 80 százaléka a termékcsalád nagyobbik tagját, Galaxy Note10+ készüléket rendelte meg.
A széria történetében először, a Galaxy Note10 két méretben is elérhető. Arról, hogy miben különbözik a két mobil, nézzétek meg a Laci által készített bemutató videót:
„A Galaxy Note sorozat évek óta rendelkezésre áll azon hűséges európai felhasználók számára, akiknek fontos, hogy elérjék céljaikat. A Galaxy Note10 család egy újabb lépés a még nagyobb hatékonyság és kreativitás felé. Az új készülékek még több lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak, ezt bizonyítja a magyarországi előrendelések kiemelkedően magas száma” – mondta el Samu Zsófia, Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője.
A Samsung Galaxy Note10+ 256GB 379.990 Ft-os, a Samsung Galaxy Note10+ 512 GB 414.990 Ft-os és a Galaxy Note10 256GB 329.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el Magyarországon 2019. augusztus 23-tól, Fénylő Fekete és Fénylő Prizma színekben.
The post Jobban fogyott előrendelésben a Note10 itthon, mint tavaly a Note9 appeared first on Tech2.hu.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://tech2.hu/jobban-fogyott-elorendelesben-a-note10-itthon-mint-tavaly-a-note9/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto