Itt az ősz, de a Pixel 3 most borul zöldbe

A Google is beszállt a titokzatoskodók játékába, ugyanis tegnap egy erre létrehozott oldalon promózni kezdték az érkező készülékeket erősen kiemelve a hármas számot. A Google Japán által működtetett weboldal talán az új színeket is előrejelzi nekünk.

Az október 9-re beígért New York-i bemutató mellé csatoltak egy párizsi leleplező eseményt is, mától pedig egy japán beharangozó oldal hirdeti nagy erőkkel, hogy valami „hamarosan érkezik”. A honlapon megjelenő mozgatható készülék jobbra és balra is elmozdul, melynek során észrevehető egy körvonal a belső peremen, ami jó eséllyel a bekapcsoló gomb színét jelzi.
Ha telefonról töltjük be az oldalt, a készülékre nyomva váltja egymást a 3 színvariáns. Látható, hogy a háttér két színből tevődik össze. A felső negyed el van különítve és sötétebb is, mint a többi rész, ahogyan a már forgalomban lévő Pixel készülékek hátlapjánál is ezt figyelhetjük meg.
A színkombinációk:
világos szürke-fehér, majdnem neon zöld színű bekapcsoló gombbal.
fekete-sötét szürke, sima, színben azonosuló bekapcsoló gombbal (mivel nincsen ennél a verziónál a belső körvonal színezve).
zöld-türkiz, szintén neon zöld bekapcsoló gombbal. Az utóbbi két generációnál is volt egy kirívóbb szín, eddig a kékkel játszottak, most úgy tűnik a zöldé a főszerep.
Az eddigiekhez hasonlóan a Google-től idén is várhatunk valami igazán vidámat és kiemelkedőt a színek terén, a zöldes árnyalat jó eséllyel közelíteni fog a Google Clips külső keretének színéhez. A lehulló konfetti már csak hab a játékosság tortáján.
Google ClipsThe post Itt az ősz, de a Pixel 3 most borul zöldbe appeared first on Tech2.hu.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://tech2.hu/itt-az-osz-de-a-pixel-3-most-borul-zoldbe/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto