iPhone Z – ilyen lenne az Apple által is elképzelt hajtogathatós iPhone?

Az orosz Caviar sokak számára derenghet ismerősen, ugyanis ők azok, kik minden évben előállnak olyan iPhone modokkal, melyek az átlagfelhasználók számára megfizethetetlenek. Ezúttal nem egy újabb exkluzív kiadással, hanem egy koncepcióvideóval álltak elő, ahol bemutatták, hogy hogyan képzelik el a hajtogathatós iPhone-t.
Meg kell jegyezni, hogy ez az utóbbi hetek egyik legjobb koncepciója a mostani, s magát a telefont kétszeresen hajtogathatnánk. A készülék alapból 6,6 colos lenne, míg teljesen széthajtva egy 10,4 colos tabletet tenne ki. A Face ID eltűnne, s helyette egy kijelzőbe épített Touch ID felelne az azonosításért.
A telefont többféleképp hajtogathatnánk, így lehetne például selfie módban, laptopként vagy úgymond filmes módban használni. A készülék hátlapján egyébként három darab 15 megapixeles kamera lenne megtalálható a mai trendnek megfelelően.

Érdemes megjegyezni, hogy jelenleg még nagyon kezdetleges a hajtogathatós telefonok megvalósítása, ugyanis a sajtó pont a napokban kapta meg az első Galaxy Fold modelleket, melyek pár óra használat után adták meg magukat.
A Caviar koncepciója az eddigi talán legjobb, de a kérdés továbbra is adott: kell-e nekünk hajtogathatós iPhone?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/04/19/iphone-z-ilyen-lenne-az-apple-altal-is-elkepzelt-hajtogathatos-iphone/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto