Immáron 4 évre tolódott az iPhone frissítési ciklusa

Talán kijelenthetjük, hogy mióta az Apple bemutatta az iPhone 6-ot, azóta évről évre egyre jobb, s egyben időtállóbb A szériás processzorral szerelik telefonjaikat. Nem hiába verték az elmúlt évek folyamán az almás telefonok sorra a riválisokat, s úgy tűnik, hogy hosszabb távon kamatozik be igazán a bennük rejlő erő.
Emlékszik még valaki, hogy mi volt az iPhone 6 előtt? Vásároltunk egy telefont, majd két év múlva cseréltük, mert lassú volt, nem bírta az újabb iOS frissítéseket. Ekkor ezért szidtuk az Apple-t, mivel kétévente mindig rávették a felhasználókat, hogy cseréljenek. Most mi van? Egyre inkább tolódik az a bizonyos frissítési ciklus.
A Bernstein ismertebb elemzője, Toni Sacconaghi arról számolt be, hogy 2018-ban még 3 év volt az iPhone modellek frissítési ciklusa, azonban idén 4-re tolódik ki. Miért? Pont a már említett teljesítmény miatt, ugyanis az elmúlt években megjelent iPhone modellekben megannyi erő lakozik még mindig, hogy nem éreznek kényszert a cserére az emberek.
Másik ok, hogy az Apple tavaly hatalmas akkumulátor akciót hirdetett, melyet sokan igénybe vettek, így ez is hozzájárult a frissítési ciklus kitolásához. Az eladásokból látszik, hogy az almások még mindig jó számokat produkálnak, azonban visszaesés tapasztalható, hiszen egyelőre nehéz a különféle újdonságokkal rávenni az embereket a frissítésre, mert beérik a már meglévő készülékeikkel.
Nálatok mi a helyzet? Ti nagyjából milyen időközönként cseréltek telefont?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/02/14/immaron-4-evre-tolodott-az-iphone-frissitesi-ciklusa/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto