Íme az eddigi legélethűbb iPhone XI koncepcióvideó

Az elmúlt hetek folyamán több koncepcióképet és videót láthattunk arról, hogy a különféle dizájnerek miként álmodták meg az iPhone XI-t, amit várhatóan szeptemberben mutat be az Apple. Ezúttal a ConceptsiPhone készült el a legújabb, s talán az eddigi legjobb látványvideóval.
Az aktuális elképzelésben, az ősszel érkező telefonok egy sokkal szögletesebb formatervet kapnak, amivel hajaznak a korábbi iPhone 4 és 5 érához annyi különbséggel, hogy itt továbbra is teljesen üvegborítású a hátlap. A készülék szintén három kamerás kialakítást kapott, azonban ezt egy sokkal elegánsabb megoldással képzelte el a dizájner, mint amilyeneket a korábbi koncepciókban láthattunk. Nem utolsó sorban pedig még egy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó is helyt kapna a telefonban a Face ID mellett.

Ha azt nézzük, akkor szűk 8 hónap van hátra, mire az Apple bemutatja aktuális évi csúcsmobiljait. Hogy valóban ilyenek lesznek-e az új iPhone modellek, vagy sem, arról egyelőre nem tudhatunk. Ti nektek mennyire jött be a legújabb elképzelés?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/02/01/ime-az-eddigi-legelethubb-iphone-xi-koncepciovideo/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto