Ilyenek lesznek az iPhone XI-ben megtalálható kamerák

Ugyan még messze vagyunk az idei évi csúcsmodellek szeptemberi bemutatójától, de az utóbbi hetekben elég sok pletyka érkezett az iPhone XI-ről. Ezúttal a jól ismert Bloomberg számolt be, hogy milyen szenzorokat kaphatnak az iPhone Xs és Xs Max trónörökösei.
Az első dolog, amiről a forrás beszámolt, hogy kizárólag a 6,5 colos telefon kapja meg a három kamerás kialakítást, míg az 5,8 colos modell, valamint az iPhone Xr utódja egyaránt dupla hátlapi lencsével lesz felvértezve. Arról sajnos nem szólnak a hírek, hogy a két kétkamerás mobil között lesznek-e különbségek, avagy mindkettő ugyanazon szenzorokat kapja-e meg.
A három kamerás csúcsmodellnél ígéretes újdonságok elébe nézhetünk. Természetesen a telefotó és a széles látószögű lencse marad, azonban a harmadik szenzor egy úgynevezett extra széles látószögű lencse lehet. Ezt kihasználva az Apple telefonja sokkal jobb képeket készít, illetve sokkal jobban szerkeszthetjük képeinket, videóinkat, hiszen a normál lencsével felvett anyagok sokszor hiányosak, de az extra széles látószögnek köszönhetően a hiányzó részleteket is pótolhatjuk a felvételeinkből. Nem utolsó sorban a kiterjesztett valóság (AR) kapcsán is igen hasznos lesz a három kamerás kialakítás.
Ezen felül a Live Photos funkción is fejleszt kicsit az Apple, s immáron hat másodpercet fogja felvenni a telefon. Pluszban olyan egyéb információkkal szolgált a Bloomberg, melyről már hallhattunk: USB C csatlakozást kapnak a telefonok, bemutatkozik az A13 Bionic chip, valamint egy valamivel jobb, s egyben kisebb TrueDepth kamerarendszert mutat be az Apple.
Ne feledjük, ezek csak pletykák, így nem érdemes semmit sem készpénznek venni. A hivatalos bejelentésig még több, mint fél év van hátra, így biztosak lehetünk, hogy addig számos egyéb pletykáról fogunk olvasni.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/02/05/ilyenek-lesznek-az-iphone-xi-ben-megtalalhato-kamerak/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto