Ígéretes (ám több ponton kétséges) az Xperia XZ4 állítólagos specifikációja

A Weibo-n közzétett Xperia XZ4 specifikáció egy méretes 6,55 hüvelykes LG kijelzőt ír, amely 21:9-es képarányt és FHD+ felbontást fog kínálni. Az említett felbontást én erősen kétlem, ugyanis nem hinném, hogy a Sony az Xperia XZ3-ban található panelhez képest rosszabb minőségűt tenne leendő zászlóshajó készülékébe. A telefon működtetéséért a frissen debütált Snapdragon 855 felelhet majd, 6 GB LPDDR4X RAM és 64/256 GB belső tárhely társaságában.

A készülék előlapján egy széles látószögű szenzort találunk majd. Míg a hátlapra három kamera is felkerül, amelyek közül a fő szenzor 1/2.3 hüvelykes és optikai képstabilizálással (OIS) lesz megtámogatva.
Lesz 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó a készüléken? Nem hinném. A tápellátásért egy 3.900 mAh-s akkumulátor felelhet majd, aminek úgy gondolom egy elvárható fejlesztésnek kell lennie. Az Xperia XZ4 az elődjéhez hasonlóan fém keretet és elől-hátul üveg borítást fog kapni.
Az állítólagos Xperia XZ4 specifikáció tehát több ponton is megkérdőjelezhető, így ajánlott erős fenntartásokkal kezelni a hitelesebb információk érkezéséig.
Renderképeken a Sony Xperia XZ4

The post Ígéretes (ám több ponton kétséges) az Xperia XZ4 állítólagos specifikációja appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/igeretes-am-tobb-ponton-ketseges-az-xperia-xz4-allitolagos-specifikacioja/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto