Hivatalosan is bemutatkozott a Vivo APEX 2019

Hosszas várakozás után a Vivo végre bemutatta legújabb okostelefonját, APEX 2019 néven. A telefon egészen egyedi kiakalítással és jó néhány érdekességgel is rendelkezik.
Dizájn
A Vivo elhagyta a fém vázat az új készülék kapcsán, kizárólag egy CNC által megmunkált üveg testbe helyezték bele a hardvert. Ez hasonló, mint ami a Xiaomi Mi MIX sorozatánál is látható, annyi különbséggel, hogy ott üveg helyett kerámiat alkalmaznak. A telefon érintésérzékeny gombokat kapott, továbbá hangszórót sem láthatunk rajta.

Az eszközön bementi csatlakozó sem kapott helyet. Ehelyett az okosórákhoz és fitnesz karkötőkhöz hasonló módon oldották meg az akkumulátor töltését, mágneses csatlakozók segítségével. Korábban már beszámoltunk az OPPO továbbfejlesztett, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasójáról, amely szinte az egész kijelzős, valamint a két ujjal történő feloldást is lehetővé teszi. Ez a fejlesztés a Vivo készülékében is helyet kapott.
A Vivo APEX 2019-et ezüst, fekete és fehér színváltozatokban mutatták be.
Specifikáció
A telefon egy 6,39 hüvelykes, 2340 x 1080 pixeles felbontású, AMOLED kijelzőt kapott. A működtetéséért a Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet felel, 12 GB RAM és 512 GB belső tárhely társaságában.

A kínai gyártó az 5G adatkapcsolatot is lehetővé tette a készülékben, amely az n41, n78 és n79 sávokat támogatja. A megfelelő hűtés érdekében több rétegű grafit hőelnyelőt és folyadékhűtést is beépítettek, mivel az információk szerint az új adatkapcsolat használata közben jelentősen melegszik az eszköz.
Kamerák tekintetében 12+13 megapixeles dupla hátlapi érzékelőkkel szerelték fel. A szelfikamerával kapcsolatban semmit sem árult el a gyártó. Ez nagyon furcsa, hiszen képeken sem jelent meg soha, semmilyen formában. Az akkumulátor kapacitásáról és az operációs rendszerről sem tudhattunk meg többet. Azonban reméljük, hogy ezen információkat hamarosan pótolni fogják.

Ár és elérhetőség
Mint kiderült, a Vivo APEX 2019 kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható. Ez nem is furcsa, hiszen tavaly ugyanez történt és végül Vivo NEX néven futott be, a korábban APEX elnevezésű készülék. Ezek alapján úgy gondoljuk, hogy később, más névvel jelenhet majd meg a boltok polcain.
Újabb Vivo telefon tűnt fel a Geekbench oldalán

The post Hivatalosan is bemutatkozott a Vivo APEX 2019 appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/hivatalosan-is-bemutatkozott-a-vivo-apex-2019/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto