Hands-on fotókon a Nokia 7.2

Élőképeken láthatjuk, hogy milyen kialakítással érkezik a Nokia 7.2, méghozzá a cián színű modellt kapták lencsevégre. A telefon előlapjára egy 6,3 hüvelykes FullHD+ felbontású kijelző kerül. A megjelenítő tetején vízcsepp alakú bemélyedés kap majd helyet, a készülék kategóriájában megszokott méretű káva fut majd a panel körül.
A motorháztető alá várhatóan a Snapdragon 710 processzort pakolja a gyártó, 4/6 GB RAM és 64/128 GB belső tárhely társaságában. Utóbbi microSD kártyával való bővíthetősége adott lesz.

A telefon tápellátásáról egy USB Type-C porton keresztül tölthető 3.500 mAh-s akkumulátor gondoskodhat majd. Szoftveres fronton az Android Pie fut majd a készüléken és természetesen az Android One program részeként.
A Nokia 7.2 hátoldalára három kamera is felkerül, egy LED villanó társaságában, amelyek egy kör alakú kameraszigetben foglalnak majd helyet. A főszenzor esetében egy 120 fokos betekintési szöggel rendelkező, 48 megapixeles ZEISS optikára számíthatunk. Az ujjlenyomat-olvasó marad hátul, a kamerák alatt.

A Nokia 7.2 már számos tanúsító ügynökségnél felbukkant, valamint a kör alakú kameramodul kialakításról a Zeiss Group egy nemrég megrendezett eseményen már lerántotta a leplet. Ahogy már említettem, a készülék a berlini IFA-n mutatkozik majd be, méghozzá egészen pontosan szeptember 5-én.
 
Pop-up szelfikamerával érkezhet a Nokia 8.2

Forrás
The post Hands-on fotókon a Nokia 7.2 appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/hands-on-fotokon-a-nokia-7-2/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto