Hamarosan globálisan is debütálhat a Xiaomi Black Shark Helo

A Xiaomi Black Shark Helo egy kifejezetten játékra szánt készülék, amely az ASUS ROG Phone és a Razer Phone 2 készülékekkel hivatott felvenni a versenyt. A Black Shark hivatalos weboldalán korábban láthattunk már globális megjelenésről árulkodó jeleket. (“Sharks Approaching” és az “Unleashing Soon” kifejezések)

A legfrissebb információk szerint, a Xiaomi hírlevélre felirazkozók egy emailt is kaptak, amelyben a “something big” kifejezés mellett egy november 9-i dátum is helyet kapott, ami a Black Shark Helo ezen a napon történő globális megjelenésére utalhat. Az email az alábbi szöveget tartalmazza:
Mi is feliratkoztunk
Ez már eléggé egyértelmű utalás a Helo november 9-i, globális debütálására.
Specifikáció
A készülék egy 6,01 hüvelykes, 2160 x 1080 pixeles felbontású kijelzővel rendelkezik. A működtetéséért a Snapdragon 845 processzor felel, 6/8/10 GB RAM és 128/256 GB belső tárhely társaságában.
Kamerák tekintetében a hátlapon egy dupla 12+20 megapixeles, míg az előlapon egy 20 megapixeles szelfikamerával rendelkezik. Az ujjlenyomat-olvasó telefon hátlapján kapott helyet. A tápellátásáról egy 4.000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amely támogatja Quick Charge 3.0 gyors töltést. A készüléken előretelepítve az Android Oreo operációs rendszer található meg.
Olcsóbb laptopokat mutatott be a Xiaomi

The post Hamarosan globálisan is debütálhat a Xiaomi Black Shark Helo appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/hamarosan-globalisan-is-debutalhat-a-xiaomi-black-shark-helo/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto