Hamarosan a felső kategóriás iPhone modellek gyártását is Indiába viheti az Apple

Az elmúlt hónapokban nem egyszer merült fel India neve, mint lehetséges állomás, ahol több iPhone-t is legyárthatnak. Mint tudjuk, Trump hatalmas vámot rakott a Kínából behozott termékekre, ami az Apple-nek sem kedvez, így eredetileg ebből kifolyólag indulhattak meg a tárgyalások.
A Wall Street Journal újabb beszámolója szerint az Apple fő partnere, a Foxconn, immáron tárgyalásokat folytat, hogy miként vihetik át Kínából Indiába a gyártási folyamatokat. Sajnos konkrétabb információk egyelőre nem láttak napvilágot, azonban az elmúlt hetekben arról szóltak a hírek, hogy csak az iPhone X családot viszik Indiába, azonban a mostani szóbeszédek a felső kategóriás modellekről szólnak – legalábbis így hivatkoznak rájuk.
Nem idegen az Apple-től India, ugyanis jelenleg az iPhone SE és 6s modelleket is itt gyártja le a másik partnerük, a Wistron. Hogy a Foxconn-nak miképp jön össze a terve, az jelenleg még távlati dolognak látszik, de feltehetően hamarosan újabb információk fognak kiszivárogni az eset kapcsán.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/02/12/hamarosan-a-felso-kategorias-iphone-modellek-gyartasat-is-indiaba-viheti-az-apple/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto