Ha minden jól megy, szeptembertől mindegyik iPhone XI modell elérhető lesz

2012 óta az Apple folyamatosan szeptemberben mutatja be az aktuális évi csúcsmodelljeit. Idén sem lesz ez másképp, s feltehetően az elkövetkezendő nagyjából két hét folyamán megkapjuk a hivatalos dátumot, hogy pontosan mikor rendezik az őszi médiaeseményt.
Eddig megszokhattuk, hogy hiába jelenti be az Apple szeptemberben az aktuális telefonjait, vannak modellek, melyek késnek. Tavaly az iPhone Xs és Xs Max már szeptember végétől elérhető volt, de az iPhone Xr-re egy bő hónapot kellett várni. Ez előtt, 2017-ben szintén ez volt a helyzet, ugyanis a nyolcas modellek még ugyanabban a hónapban felkerültek a boltok polcaira, míg az iPhone X csak november elejétől volt kapható.
A Wedbush szakértői szerint az Apple most kellőképp felkészül, s mindhárom modell elérhető lesz szeptembertől. Egyelőre annyit tudni pletykaszinten, hogy lesz egy iPhone Xs és Xs Max utód, valamint az Xr-nek szintén. Hogy pontosan hogyan nevezi majd őket az Apple, arról vannak találgatások, de hivatalosan csak a médiaeseményen leplezik le.
Szerintetek valóban tartani tudja az Apple a szeptemberi rajtot?

Információ! Újabb akkumulátor csereakcióval vár az iDoki! Ne maradj le róla!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/08/16/ha-minden-jol-megy-szeptembertol-mindegyik-iphone-xi-modell-elerheto-lesz/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto