Frissítést kapott a Nokia 8 Sirocco

A HMD Global elindította a Nokia 8 Sirocco Android Pie frissítését is. A hírt Juho Sarvikas, a cég termékfelelőse hozta nyilvánosságra, szokásához híven egy Twitter bejegyzés formájában.

Here’s to the latest member of the Android 9 Pie family. Welcome, Nokia 8 Sirocco! pic.twitter.com/AqnjbM7LgI
— Juho Sarvikas (@sarvikas) 2019. január 9.

Néhány felhasználó már órákkal a hivatalos Twitter bejegyzés előtt megkapta a frissítést, amelyről képernyőképet is közzétettek. Ezek alapján megtudhattuk, hogy a frissítés csaknem 1,4 GB méretű lett és többek között olyan újdonságokat tartalmaz, mint az adaptív akkumulátor, az új rendszer navigáció, az adaptív fényerő és decemberi biztonsági frissítés.

A Nokia 8 Sirocco egy 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440 pixeles, P-OLED kijelzővel ellátott készülék, amelynek működtetéséért a Snapdragon 835 lapkakészlet felel, 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. Kamerák tekintetében a hátlapon egy 12+13 megapixeles dupla kamerarendszer, míg az előlapon egy 5 megapixeles szelfikamera kapott helyet. A hátlapon megtalálható még a hagyományos ujjlenyomat-olvasó is. A készülék tápellátásáért egy 3.260 mAh-s akkumulátor felel, ami támogatja a Quick Charge 4.0-t és a vezeték nélküli töltést.
Kilyukadhat a Nokia 8.1 Plus

The post Frissítést kapott a Nokia 8 Sirocco appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/frissitest-kapott-a-nokia-8-sirocco/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto