Fotókon és renderképeken tűnt fel a Xiaomi Mi A3

Rengeteg képen bukkant fel a Xiaomi Mi A3, a dizájn mellett a hardverspecifikációkra is kaptunk egy kis rálátást. Sajnos gyengébb processzorral érkezhet mint amire számítottunk.
Már a Xiaomi CC9 széria bemutatóját követően lehetett hallani, hogy egyes régiókba Xiaomi Mi A3 néven érkezhet a mobil. Ezt a most kiszivárgó renderképek is megerősítették. A lentebb látható képeket megtekintve rögtön szembe tűnhet, hogy a Mi A3 teljes mértékben hasonlít a CC9-re. Hátlapján három kamerát találunk, és a színek tekintetében is ugyan az lesz a választék. Egy fotónak köszönhetően megtudtuk azt is milyen CPU-val fog debütálni a Xiaomi Mi A3.

A motorháztető alá viszont már nem lesz olyan erős processzort amit a CC9 esetében. A Xiaomi Mi CC9-ben lévő Snapdragon 710 rendszerchipet ugyanis egy gyengébbre cserélte a gyártó. Így kénytelenek leszünk beérni egy Snapdragon 665-el. A kijelző maradt ugyan az, tehát ez esetben is egy 6,08 hüvelykes AMOLED panelt tapicskolhatunk, Full HD+ felbontásban. Ebben találjuk majd az ujjlenyomat olvasót is.

A Mi A3-ban lévő 4030 mAh-s akkumulátort 18W-os gyorstöltéssel, USB-C csatlakozón tudjuk táplálni. Remélhetőleg a kamerák felbontásán nem változtatott a Xiaomi. Az már biztos, hogy az A3 is 48 megapixeles fő modult kap, csak a másik kettő a kérdéses. Az előlapon 32 megapixeles egység áll majd szolgálatunkra.

Xiaomi Mi A3 official pics w/o watermark. Enjoy. PS: I am not 100% on the specs as my info is contradicting in some ways. SD665 but 1080p is not a CC9 and not a CC9e either, so please take this wiht a grain of salt. Pics are official though. More: https://t.co/6uWOokV3Lb pic.twitter.com/BSqqAQW9z4
— Roland Quandt (@rquandt) July 12, 2019

A fenti fényképeken kívül a winfuture.de szerkesztője, Ronald Quandt is közzétett pár renderképet a Xiaomi Mi A3-ról. Itt több szögből is megtekinthetjük az érkezőfélben lévő készüléket. A hazai startot is biztosra vehetjük, már csak az a kérdés, hogy mikor.
The post Fotókon és renderképeken tűnt fel a Xiaomi Mi A3 appeared first on GSMring.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://gsmring.hu/fotokon-es-renderkepeken-tunt-fel-a-xiaomi-mi-a3/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto