Ezzel a névvel érkeznek az idei csúcs iPhone modellek: iPhone Pro

Fotó: 9to5MacEgy gyakorlatilag névtelen Twitter felhasználó találgatások lavináját indította el, mikor kiírta, hogy az Apple a Pro elnevezést fogja használni az új iPhoneok esetében.

“Pro” for iPhone? Crazy naming schemes over the past few years.— CoinX (@coiiiiiiiin) August 10, 2019CoinX nem társít pontos részleteket az elnevezéshez, így maradnak a találgatások, hiszen számos módja van a “Pro” jelző beépítésének. A legtöbb feltételezés szerint az Apple mivel idén is három készüléket tervez kiadni, az XR modellek utódai esetében megtartja a sima iPhone elnevezést, míg a tripla kamerával érkező iPhone 11 megkapja az „iPhone Pro” nevet.

Fotó: iPhone HacksTovábbgondolva az is elképzelhető, hogy az Apple megtartja a számozást és az iPhone 11/iPhone 11 Pro elnevezéseket alkalmazza, esetleg csak a 6,5 ​​hüvelykes iPhone XS Max utódja kapja a „Pro” jelölést.

Bárhogy is lesz, lázban égnek az iPhone rajongók, hiszen a Pro egy “professzionálisabb” termékre enged következtetni, gondoljunk csak a MacBook Pro modellekre.

Amit egyébként eddig tudunk a 2019-es iPhoneok kapcsán, az az, hogy idén várhatóan a kamerára összpontosítanak, ez külsőben is megjelenik, négyzet alakú kamerabevágásokról és háromszög alakban elhelyezett tripla kameráról beszélnek a legtöbbet.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2019/08/13/ezzel-a-nevvel-erkeznek-az-idei-csucs-iphone-modellek-iphone-pro/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto