Ezt tudjuk az iOS 13-ról!

Jason Cross/IDGMég sokan nem hogy az iOS 12 legfrissebb verziójára, de egyáltalán 12-vel kezdődő szoftverre sem frissítettek, de már egy ideje pletykálnak az idén kiadásra kerülő iOS 13-ról.A rendszer tesztelése már javában zajlik, ezt bizonyítják azok a MacRumors statisztikák, amelyek szerint egyre több iOS 13-at futtató készülékről látogatják oldalukat. Ezen készülékek mindegyikének IP címe az Apple “házához” köthető.

MacRumorsA lap elmondása szerint már októberben is látogatták oldalukat iOS 13-at futtató készülékek, a látogatások száma december közepére már jelentős volt, ami azt mutatja, hogy a frissítéssel kapcsolatos munkálatok az elmúlt hónapok folyamán felgyorsultak.

Már tavaly, az iOS 12 megjelenése előtt is lehetett hallani az idei év Apple szoftveréről Mark Gurman jóvoltából. Mivel az iOS 12-ben elsősorban a rendszer stabilitására törekedtek, jó néhány, abban a rendszerben megjelentetni tervezett újdonságot áttoltak 2019-re, tehát lényegében az iOS 13 tele lesz későn érkező iOS 12 funkciókkal.Gurman értesülései szerint az iOS 13 elsősorban az iPadekre fog fókuszálni. Az alábbi újdonságok várhatóak:

új, áttervezett főképernyő elrendezés iPhone-on, iPaden és CarPlay felületen egy alkalmazás két felületének futtatása osztott képernyős módban iPaden az iPaden futó alkalmazáson belül több ablak futtatása, hasonlóan a Safari és a macOS Sierra füles megoldásához javított Apple Pencil képességek az iPad Pro számára újratervezett Fotók alkalmazás újratervezett CarPlay felület egyes szálak némításának lehetősége a Mail alkalmazásban

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2019/01/03/ezt-tudjuk-az-ios-13-rol/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto