Európában is bemutatkozott a Honor 8X

A Honor még szeptemberben rántotta le a leplet a Honor 8X és 8X Max készülékeiről, előbbit csütörtökön Prágában is bemutatták.
A készülék egy 6,5 hüvelykes FullView kijelzővel rendelkezik, amelynek tetején egy vízcsepp alakú notch díszeleg. A 19,5:9-es képarányú panel, 1080 x 2340 pixeles felbontást és 91%-os képernyő-test arányt kínál. A Honor korszerű chip-on-film (COF) technológiát alkalmaz.

A Honor 8X fém, középső keretet használ, valamint 2,5 D-s dupla textúrájú auróra üveghátlapot, rácsos hatással – elegáns és letisztult megjelenést biztosítva ezzel. A párhuzamos, rácsos dizájn 15 rétegből áll és különböző szögekből különböző fénytörést eredményez. A készülék kék, fekete és piros színben kapható.

A motorháztető alatt a Kirin 710 processzor, 4/6 GB RAM, 64/128 GB belső tárhellyel és egy 3.750 mAh-s akkumulátor kapott helyet. A kamerákat tikintve sem lehet okunk panaszra, az előlapon egy 16 megapixeles, a hátlapon pedig egy 20+2 megapixeles dupla kamerát kapunk. Természetesen számos AI funkcióval vértezték fel a kamerákat.

Az elektronikus eszközök kékfény-kibocsátása egyre inkább fókuszba kerül. A Honor 8X TüV Rheinland által jóváhagyott Eye-Comfort üzemmódja csökkenti a képernyő által kibocsátott kékfényt, ezzel megakadályozza a szem elfáradását.
A Honor 8X október 29-től lesz elérhető Magyarországon, a 4+64 GB-os készülék 99.990, a 4+128 GB-os pedig 114.990 forintos áron.
A prágai bemutató során a Honor és a Red Bull bejelentette stratégiai együttműködését a Közép- és Kelet-Európa régióban.
A Honor és a Red Bull eddig is sikeresen együttműködtek. Most, közös célunk, hogy a régió kulcsfontosságú piacain mélyebb és erősebb partnerséget alakítsunk ki. Céljaink és értékrendünk is megegyezik. Ez az együttműködés mindkét fél számára win-win lehetőség.
– foglalta össze George Zhao. A Honor és a Red Bull 2019-ben sporteseményekben, kulturális projektekben, sportolói partnerségekben és egyéb területeken is együttműködik majd.
 
Forrás: Honor
 
Megérkezett a Honor 8C

The post Európában is bemutatkozott a Honor 8X appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/europaban-is-bemutatkozott-a-honor-8x/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto