Érkezhet egy másodlagos kijelzővel szerelt Huawei telefon

Az elmúlt fél évben két olyan okostelefont is bemutattak, amelyek hátoldalán egy másodlagos kijelző is megtalálható. Az egyik a ZTE almárkájától érkezett a Nubia X személyében, a másik pedig a Vivo kezei közül került ki, amire a NEX Dual Display nevet akasztották.
Úgy tűnik, hogy a Huawei is ráléphet erre az útra, legalábbis erről árulkodik a legújabb szabadalmuk, amelyet az EUIPO (Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala) és a WIPO (Szellemi Tulajdon Világszervezete) felé is benyújtottak.

A szabadalom tehát egy olyan készüléket mutat be, aminek a hátoldalán egy másodlagos kijelző is helyet kapna. A panel felett egy triplalencsés kamerarendszer látható, vízszintes elrendezésben. A modulban feltűnik egy olyan periszkópos zommal rendelkező szenzor is, amely a hónap végén érkező P30 Pro-ban debütálhat elsőként. A kamerák mellett LED villanó és lézeres autófókusz is megtalálható. Az előlap szinte teljes egészét a kijelző töltheti majd ki, ugyanis a hátlapi plusz panelnek köszönhetően nincs szükség külön szelfikamerára.
A szabadalom alapján a LetsGoDigital elkészítette a készülék koncepcióját, ami egészen mutatósra sikeredett.

A LetsGoDigital szerint ez lehet az év végén érkező Mate 30 széria egyik tagja.
Bemutatkozott a Huawei P30 Lite kínai változata, a Nova 4e

The post Érkezhet egy másodlagos kijelzővel szerelt Huawei telefon appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/erkezhet-egy-masodlagos-kijelzovel-szerelt-huawei-telefon/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto