Elképesztő, de az amerikai tinik 83 százaléka rendelkezik egy iPhone-nal

A Piper Jaffray egy új felméréssel állt elő, melyből nagyon érdekes dolgok derültek ki. A statisztikában összesen 47 amerikai államból vett részt 8 ezer tinédzser, kiknek átlagéletkora 16,3 év volt, s a nemek aránya 54 és 46 százalékban oszlott meg a fiúk és lányok között, míg a háztartásuk éves bevétele 67 700 dollár.
Egészen meglepő, de a válaszadók 83 százaléka jelezte, hogy valamilyen iPhone-nal rendelkezik, míg 86 százalékuk nyilatkozta, hogy a következő telefonja valamilyen iPhone lesz. Szép számok ezek, de ugyebár globálisan más a helyzet, hiszen ha azt nézzük, akkor a piac csupán 22,35 százalékát uralja az Apple, míg 75,39-et a Google az Androiddal. Ha az okosórákat számba vesszük, akkor a válaszadók 27 százaléka rendelkezik valamilyen okosórával, míg 22 százalékuk a következő 6 hónap folyamán tervez beszerezni egy Apple Watch-ot.
Ne feledjük, az Apple amerikai márka, így nem csoda, hogy ők uralják a piacot. Viszont ha az arányokat nézzük, akkor már-már hihetetlen számokról beszélhetünk, s nagyon úgy tűnik, hogy a fiatalok szívét jelenleg  agyhangúan az Apple nyerte el.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/04/11/elkepeszto-de-az-amerikai-tinik-83-szazaleka-rendelkezik-egy-iphone-nal/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto