Ekkor jön az 5G-s ZTE Axon 10 Pro

Ahogyan az előbb említettem az MWC-n semmi konkrétumot nem árultak el a készülékről, most viszont végre közölte a gyártó az Axon 10 Pro 5G legfontosabb tulajdonságait és a hivatalos bemutató esemény dátumát.
Az előlapon egy 6,4 hüvelykes, FullHD+ felbontású ívelt AMOLED kijelző kap helyet. A ZTE azt állítja, hogy az ő telefonjukba kerül a világ eddigi legvékonyabb kijelzője, ugyanis a Visionex COP panelje 30 %-kal vékonyabb, mint a hagyományos kijelzőké. A kétoldali ívelt kialakításnak, a mindössze 1,8 mm-es vastagságú alsó kávának, valamint a vízcsepp alakú bemélyedésnek köszönhetően csak nem az előlap egészét a megjelenítő tölti majd ki.

A ZTE Axon 10 Pro burkolata alá a Snapdragon 855 rendszerchip kerül elhelyezésre, az 5G-s támogatottságot pedig a Snapdragon X50 modem fogja biztosítani. Az operatív memória tekintetében az alapmodell a 6 GB RAM-mal lesz ellátva.
Van még hír a hátlapi triplalencsés kamerarendszerről is. A modul egy 48 megapixeles főkamerát, egy 20 megapixeles (125 fokos betekintési szöggel rendelkező) ultra széles látószögű szenzort és egy 8 megapixeles telefotó lencsét vonultat majd fel.

Az Axon 10 Pro új generációs képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasót kap, valamint a tápellátásáról egy 4.000 mAh-s akkumulátor fog gondoskodni.
A készüléket Kínában május 6-án mutatják be. A globális megjelenésről egyelőre még nincsenek hírek.
Kagyló stílusú hajlítható mobillal készül a ZTE

Forrás: GizmoChina
The post Ekkor jön az 5G-s ZTE Axon 10 Pro appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/ekkor-jon-az-5g-s-zte-axon-10-pro/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto