Egyértelműen túlreagálják a BeautyGate problémát a felhasználók

Nagyon érdekes trükknek lehettek szemtanúi azok, kik Instagramon követik az egyik legismertebb tech YouTube-rt, Jonathan Morrison-t. A szaki az elmúlt napok folyamán egy új portré képet tett fel magáról, melynek leírásában az szerepelt, hogy a fotót egy Pixel 2-vel készítette, majd elszabadult a szájkarate.
Mint tudjuk, az utóbbi években szinte minden ismertebb okostelefonban bemutatkozott a portré mód. A nem olyan régen megjelent iPhone Xs modelleknél pedig elhíresült az úgynevezett BeautyGate probléma, melyről beszámoltunk, illetve a szakértők is elmondták róla a véleményüket.
Jonathan tudta, hogy ha a képe alá azt írja, hogy egy iPhone Xs-sel készítette a képet, akkor elszabadul a pokol, így kicsit húzta még a felhasználókat. Ehelyett mi történt? A droidos felhasználók sorra istenítették, hogy milyen jó portré képet lőtt a Google tavalyi csúcsmodellje.
Íme néhány komment a Google felhasználóitól, melyek mosolyt csalnak az ember arcára:
“Alot better than iPhone XS”
“Best camera in the game”
“#nobeautygate”
“better than the iFail”
Itt pedig szintén néhány komment, az Apple felhasználóitól:
“iPhone XS selfie portrait mode works slightly better”
“Good photo, but i prefer xsmax camera!”
Mit lehetne mondani? Kb. azt, amit eddig is. Ha nincs konkrét összehasonlítás, akkor lehetetlen megmondani a különbségeket. Egyszerűen annyira parányi az Apple BeautyGate problémája, hogy alig észrevehető, s mint tudjuk, ha valamiből készül side-by-side összehasonlítás, akkor azt a média szereti felkapni, s túlpörgetni a dolgot.

Ti mit gondoltok a BeautyGate problémáról?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2018/10/11/egyertelmuen-tulreagaljak-a-beautygate-problemat-a-felhasznalok/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto